Jo Ivar Løvseth, Dag Lien, Vidar Offigstad, Sindre Nordvik og Jørn Hansson, alle fra Løiten skytterlag, og Tore Oustad fra Stange og Romedal hadde 29 treff i hovedskytingen på grovfelten før finalen. Dag Lien er Hedemarkens beste feltskytter for tiden og han lot ikke sjansen gå fra seg denne gangen heller. På spørsmål om hvor mange SM-titler han fra tidligere svarer han

-  Det husker jeg ikke, men det er hyggelig å bli minnet om det hver gang jeg ser en medalje med et årstall på i premieskapet fra tidligere tider, sier Lien.

Men det var så vidt båten bar denne gangen. Lien stoppet på 41/6 i finalen og Tore Oustad fra Stange og Romedal på 40/6 på andre plass. Jo Ivar Løvseth fra Løiten sikret bronsemedaljen med 40/1 treff. (Tall i parentes er innertreff). Jørn Hansson, som skyter i kl. 2, og som har kommet tilbake til Løiten skytterlag, vant mesterskapet i sin klasse med 39/3 treff. Eldre junior, som også skyter sammen med konkurrentene på grovfelten, ble vunnet av Ola Myki fra Løiten med 19/2 treff.

Finfelten

Konkurransen på finfelten er for ungdommene og veteranene. Og her kom nok den første overraskelsen for Jens Olsrud Østli fra Tangen, som måtte gi tapt for Ola Strand Nystuen fra Løiten, som slo til med 12/9 treff i finalen mot Østlis 11/7. Men det holdt til første- og andreplass likevel.

I de øvrige ungdomsklassene ble det seier til Ingeborg Engebretsgård fra Åsheim foran Ole Anders Sjøli fra Løiten med henholdsvis 42/8 og 42/7 treff. I Juniorklassen vant søsteren Marte Marie Engebretsgård fra Åsheim foran Hanne Rytterager Oliversen fra Stange og Romedal med henholdsvis 42/8 og 42/7 treff.

I veteranklassene ble det en meget tett kamp i finalen. Terje Hågensen, Jon Arne Løvseth, Magnar Konningrud, Knut G. Lundsbakken og Terje Mikalsen hadde alle 30 treff. Fjorårsvinneren, Terje Hågensen fra Stange og Romedal måtte gi tapt denne gangen mot Magnar Konningrud fra Nes, som vant med 42/10 treff mot Hågensens 42/8.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.