– Sølv er veldig bra, og vi er godt fornøyd med det. Samtidig er det surt at en «gafling» på slutten hektet meg av i kampen om noe mer, sa ankermann for Norge, Magne Dæhli.

Dæhli løp sammen med lagkameratene Carl Godager Kaas og Eskil Kinneberg.

– Vi kjempet om seieren. Magne kunne ikke gjøre stort mer enn det han gjorde, sa landslagssjef Kenneth Buch.

Tsjekkia kom inn til bronseplass, fem sekunder bak Norge. Regjerende mester Sverige ble tatt ut av stafetten. Det svenske førstelaget ble nemlig disket på andre etappe.

Det norske andrelaget (Jo Forseth Indgaard, Torgeir Nørbech og Håkon Jarvis Westergård) endte på 15.-plass over ti minutter bak vinneren.

Kvinnenes stafett går senere lørdag. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.