Det var i spill på halv bane at spanjolen ble liggende og hyle i smerte etter en duell med Petter Vaagan Moen.

– Jeg fikk en smell og det kjennes ikke helt bra ut. Jeg skal gå til behandling de neste dagene, men tviler på at jeg blir klar til søndag, sier en oppgitt Cordero.

HamKams fysioterapeut Magnus Nilsen forklarer at det mest sannsynlig dreier seg om et vanlig overtråkk.

– Han skal tilbake for en nærmere sjekk torsdag. Da blir det enklere å se omfanget av skaden, men i utgangspunktet ser det ikke alvorlig ut, sier Nilsen.

De nærmeste dagene må backen innstille seg på mye sykling og balanseøvelser.

– Så fort han er i stand til å løpe igjen, så vil han sette i gang med det, sier HamKams fysioterapeut.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.