Camilla møtte Veronica Losvik som hun også møtte i fjor. Kampen endte med en klar 3-0-seier til Camilla Johansen som bokser for Raufoss Bokseklubb.

– Jeg fikk bra motstand. Det ble en fin og teknisk god boksekamp etter hvert. Jeg slet litt i de første rundene for min egen del, fordi jeg var for oppjaget og stresset. Kanskje lå nervene utenpå, uten at jeg observerte det, sier Johansen.

Uforutsigbar motstand

- Jeg vant likevel rundene mot Veronica Losvik som jeg vil karakterisere som en uforutsigbar og uortodoks bokser. Måten hun bokser på, gjør at jeg sliter for å finne ut av stilen hennes. Mye energi går med til å lese henne. I helgen prøvde hun å ta meg på fotarbeidet, men jeg følte jeg matchet henne bra på den biten, selv om det noen gangen går i klinsj.

Best på det meste

– Det som ble utslagsgivende for finalen, var min timing. Jeg hadde bedre fysikk enn henne og jeg begynner å få en viss rutine som bokser etter hvert. Også den taktiske delen av boksingen føler jeg at jeg har bedre tak på. Alt dette gjør at det er lettere for meg å bestemme og styre kampene, sier Camilla Johansen til HA-sporten.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00