Ingen stor førsteperiode fra Lillehammer, selv om de var det klart førende laget. Lite spill i midtsonene og mye flyvende angrep fra begge lag. Selv om Lillehammer skapte de fleste mulighetene, måtte de vente til det var spilt 16 minutter. Stian Kaltrud Nystuen satte elegant inn 1-0 ved å dra av Ole Morten Furseth i Kongsvinger-målet. Men like før pause kom utligningen. I spill fem mot fire, fik gullhjelm-bærer Sebastian Benker gode arbeidsforhold og banket inn 1-1. 

Mye slurv

Lillehammer slurvet fryktelig mye i den andre perioden, men skapte fortsatt de fleste mulighetene. Åtte minutter ut i perioden kom ledermålet. Henrik Rosengren spilte igjennom Nicolas Ritz på høyresiden. Franskmannen tok noen steg inn før han satte pucken velplassert forbi Furseth. Men, Kongsvinger ga seg ikke. Snaue tre minutter senere var det 2-2. Victor Zetterbergs skudd skapte problemer for Johansen. Pucken falt ned bak keeperen og Patrik Wikstrand pirket den inn i mål. Johansen så ikke spesielt fornøyd ut med egen innsats, og han burde nok håndtert den bedre. Lillehammer ble snytt for et straffeslag da Daniel Åhsberg ble hindret i å avslutte, men Ole Stian Hansen var ikke enig. Åhsberg ble rasende og måtte holdes tilbake i boksen av lagkamerater og Kvarnström, slik at han ikke snakket på seg en utvisning. 

Ritz avgjorde

Kongsvinger sjokkerte Kristins Hall etter minuttet i den tredje perioden. En strålende enkeltmannsprestasjon fra Victor Zetterberg sendte hedmarkingene opp i ledelsen. Men Lillehammer kom raskt tilbake. I spill fem mot fire fikk Kristoffer Jonsson pucken i slottet fra Eric Meland. Svensken gjorde ingen feil og satte inn 3-3. Og i nok et overtall falt avgjørelsen. Med trafikk foran mål, ladet Nicolas Ritz kanonen, og pucken fant veien helt inn bak Ole Morten Fuirseth. 

Kongsvinger satte inn en sluttspurt. De tok timeout, og tok også ut målvakten i jakt på en utligning. I noen hektiske sluttsekunder sørget Joachim Fridtjov Jensen, Joakim Arnestad-Eidsæther og resten av Lillehammer-gutta for at de tre poengene ble igjen på Lillehammer. 

Lillehammer stiller følgende lag:

Målvakt: Espen Johansen (Michal Zajkowski)

1.rekke: Henrik Rosengren - Stein Tore Bakken, Dag Morten Wehn - Kristoffer Jonsson - Endre Medby.

2.rekke: Sondre Bjerke - Eric Meland, Stian Kaltrud Nystuen - Simen Thoresen - Tomas Laiho Trondsen.

3.rekke: Christian Fosse - Håvard Steen, Christer Rudi - Joakim Arnestad-Eidsæther - Nicolas Ritz.

4.rekke: Daniel Åhsberg - Joachim Fridtjov Jensen - Daniel Karlsen Stensrud.

Ekstra løper: Joachim Engesveen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.