Kristian Wirstad fikk drømmerollen. Det utnyttet unggutten veldig bra.

– Det var utrolig morsomt. Jeg syntes det gikk bra. Jeg har tross alt ikke trent med laget en eneste gang. Det gikk faktisk bedre og bedre jo lenger kampen varte, sier en godt fornøyd Wirstad.

Det bør han også være. I en rotete og lite velspilt kamp var Kristian den spilleren med minst feilprosent på sine pasninger. Vi så fort hva som bor i gutten. Med en gang Brumunddal fikk tak i ballen, var alltid Wirstad ledig. Ikke mange 19- åringer er så flink til å frigjøre seg.

Trener Erik Wettermark var godt fornøyd med unge Wirstad.

– Vi må huske at han møtte sine eventuelle nye medspillere kun en time før kamp. Jeg så fort at det bor mye i den gutten. De tvar en gutt på rundt 80 kilo med ren muskelmasse. Ikke mye tvil om at vi eventuelt får en meget veltrent spiller inn i laget, sier Wettermark.

Når det gjelder kampen, var det ikke mye å rope hurrafor. Til det var det altfor mange feilpasninger.

I tillegg er det flere spillere som kan gremmes ettersløseri foran motstanderens mål.

Banens desidert beste spiller var stopper Øystein Kvello. Vi klarte ikke etter beste evne å finne en eneste feil i stopperens spill. Også hans makkere Rune Pettersen og Øyvind Melgalvis kan være fornøyd. Dala byttet hele sju spillere i pausen. Målscorere for Dala ble Olav Sveen og Simen Haugen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.