Han er ønsket med videre, og Dala-trener Erik Wettermark utelukker ikke at han trener laget også neste sesong.
- Vi har ikke hatt noen møter ennå i forhold til neste sesong. Jeg utelukker ikke at jeg fortsetter. Jeg må uansett tenke litt. Det dreier seg om tidsbruk, motivasjon og spillersituasjonen, blant annet. Vi skal ha et møte snart, sier Erik Wettermark, som forteller at de har fokusert på å finne god motivasjon inn i de siste kampene.
- Vi har snakket om hva som kan motivere. Det handler blant annet om ære, og om å vise at vi er bedre enn tabellsituasjonen sier. Det handler også om å få til en god avslutning som inngang på neste sesong. Jeg synes gutta har vært flinke, sier Dala-treneren.
I ettermiddag er det hjemmekamp mot Birkebeineren.
- Det blir trolig et par forandringer fra start. Jeg vil se på juniorspillere og rekruttspillere som har vært gode den siste tida. Det er viktige signaler.
Brumunddal har igjen Birkebeineren (hjemme i ettermiddag), Strømsgodset 2 (borte), Lillehammer (borte) og Vålerenga 2 (hjemme).
For Brumunddal er det er 11 poeng opp til Grorud på sikker plass.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.