BRUMUNDDAL: Brumunddal fikk to mann utvist i forrige seriekamp mot Elverum. I tillegg er to mann usikre på laget mot Jevnaker på grunn av skader.
Dette gjør at Dala-treneren er tvunget til å rokere på laget mot hadelendingene.
Både Alexander Melgalvis og Kjetil Gerhardsen soner en kamp for to gule hver seg mot Elverum. Utvisninger Wettermark, mildt sagt, stiller temmelig uforstående til.
I tillegg sliter Øyvind Melgalvis (rygg) og Vegard Ruud (kneet) med skader. Hvem som kommer inn for de to som soner, blir ikke klart før oppunder kampstart, men Wettermark har kandidater i Eirik Olssen, Raymond Lundquist, Dima Yampolsky, Magnus Nysveen, Rune Pettersen og Lars Bredo Simensen.
Kkampen mot Elverum var ganske typisk for et dalalag som har opplevd poengtørke i sine siste fire kamper. Siste seier kom 4. juni med 3-1 over Herd. Dette har ført til at Brumunddal har rast ned til åttendeplass på tabellen. Slik sett har de et visst press på seg.
- Jeg tenker ikke på tabellplassering. Prestasjonene ute på banen er viktigere.
Hvis spillet fungerer vil også motgangen snu, sier Wettermark som ikke vet så mye om Jevnaker, men som heller ikke mener det er viktig akkurat nå. Det er mitt eget lag og det vi skal gjøre som må ha hovedprioritet. Hvis vi gjør det vi skal godt nok, kommer poengene.
Kampen på Jevnaker er Brumunddals tredje og siste på naturgress i år. Om det vil være til Brumunddals fordel eller ikke, er Wettermark usikker på: - Vi har tapt for Follo på naturgress, og vunnet mot Molde på naturgress. Jeg tror ikke vi skal legge for mye vekt på det, sier Erik Wettermark som tror Brumunddal vil nok å bestille mot et Jevnaker-lag med sju poeng og nest sisteplass på tabellen.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00