- Det blir en spennende serie, spesielt med så mange lokaloppgjør med publikum og litt ekstra prestisje.
Brumunddals trener Erik Wettermark var fornøyd med kommende sesongs oppsett i 2. divisjon, selv om det var både plusser og minuser.
- Det blir en spennende serie. Fem turer til Trøndelag, synes jeg er bra. Helt greit med å reise dit. Jeg tipper det blir både buss og fly til Trondheim. Når det gjelder Møre så får vi se når vi skal dit. Reisemessig er det litt mer kronglete til Møre. I tillegg må vi jo se hva andrelagene stiller med i forhold til A-lagsspillere og juniorspillere, sier trener Wettermark.
Han likte også at det blir mange gode lokaloppgjør. Kamper mot Elverum, Nybergsund, Gjøvik og Raufoss, kan bli spennende.
- I de lokale kampene, kan vi få med oss publikum fra Brumunddal. Da kan det bli riktig så morsomt mot de lokale lagene. Det blir fort litt blest om de kampene, sier en fornøyd Erik Wettermark.
Siste lag som er fra Østlandet er Valdres. Et lag som Brumunddal har hatt godt tak på i de siste kampene lagene har møttes.
Avdeling 2: Elverum, Gjøvik-Lyn, Raufoss, Nybergsund-Trysil, Valdres, Træff, Molde 2.-lag, Levanger, Byåsen, Nardo, Rosenborg 2.-lag, Brumunddal, Herd, Rødde FK (samarbeid mellom Tiller og Melhus).
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00