- Det blir en spennende serie, spesielt med så mange lokaloppgjør med publikum og litt ekstra prestisje.
Brumunddals trener Erik Wettermark var fornøyd med kommende sesongs oppsett i 2. divisjon, selv om det var både plusser og minuser.
- Det blir en spennende serie. Fem turer til Trøndelag, synes jeg er bra. Helt greit med å reise dit. Jeg tipper det blir både buss og fly til Trondheim. Når det gjelder Møre så får vi se når vi skal dit. Reisemessig er det litt mer kronglete til Møre. I tillegg må vi jo se hva andrelagene stiller med i forhold til A-lagsspillere og juniorspillere, sier trener Wettermark.
Han likte også at det blir mange gode lokaloppgjør. Kamper mot Elverum, Nybergsund, Gjøvik og Raufoss, kan bli spennende.
- I de lokale kampene, kan vi få med oss publikum fra Brumunddal. Da kan det bli riktig så morsomt mot de lokale lagene. Det blir fort litt blest om de kampene, sier en fornøyd Erik Wettermark.
Siste lag som er fra Østlandet er Valdres. Et lag som Brumunddal har hatt godt tak på i de siste kampene lagene har møttes.
Avdeling 2: Elverum, Gjøvik-Lyn, Raufoss, Nybergsund-Trysil, Valdres, Træff, Molde 2.-lag, Levanger, Byåsen, Nardo, Rosenborg 2.-lag, Brumunddal, Herd, Rødde FK (samarbeid mellom Tiller og Melhus).
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.