BRUMUNDDAL: - De sene målene reddet både sinnet og pulsen min. Det er så stor forskjell på uavgjort og seier for oss i denne kampen.
For Dala hadde totalt kontroll på kampen med 2-0-ledelse. Så begynte de å rote det til for seg selv. Først da keeper Christian Bjerke spilte en ball til en presset Magnus Nysveen, som mistet den til en Harstad-spiller. Og så da laget var på vei framover og Aleksander Melgalvis prøvde seg på en tunnel som førte til en overgang.
- De skapte vel en sjanse utenom målene. Så egentlig scoret vi seks mål i dag, sier Wettermark.
Dala skapte sju sjanser riktig vei, og selv om det mangler litt på den siste tredelen, holdt det fint til seier, ti tross for at den satt langt inne på slutten.
- Vi manglet litt samhandling helt foran. Men vi kan ikke fortsette med å måtte score så mange mål for å vinne. Vi må luke bort de unødvendige baklengsmålene, selv om jeg ikke skal henge meg opp i det akkurat nå, sier Wettermark.
Den nykomponerte bakre fireren leverte en solid kamp. Det var trygt defensivt med unntak av den ene situasjonen, og det ble også bidratt offensivt, blant annet med Olssen og Nysveens lange kast.
- Jeg var aldri redd for at de ikke ville spille bra bak der. Vi vet at Rune (Pettersen) er sterk defensivt, og han skulle bare bli med framover omtrent til midten, mens Kjetil (Gerhardsen) skulle gå helt fram. Magnus og Eirik er gode i duellene og flinke til å sikre hverandre. Det gjør ikke noe at vi nå etter å ha hatt noen skadeproblemer også kan tillate oss å vrake gode spillere, sier Dala-sjefen.
Han innrømmer at det var viktig for laget å ta tre poeng på hjemmebane. Det var første gang i år at laget klarte det.
- Nå fikk vi litt luft ned til de helt nederste lagene. Som jeg har sagt før, vil vi jo gjerne hevde oss opp mot øvre halvdel.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00