Oslo
- Det er mange av spillerne som kjenner Erik (Wettermark) fra før. Han gir oss en trygghet, sier Dalas kaptein og gårsdagens målscorer Jim Sørum Johansen.
Derfor mener han også at det er nettopp Wettermark som er den rette mannen til å redde Brumunddal fra nedrykk.
- Han er absolutt den rette mannen. Dette var en oppløftende kamp, og nå skal det snu for oss, sier Johansen om Wettermarks første kamp som trener for de blå og hvite denne sesongen.

- Spontan reaksjon

Da klokka tikket mot 95 spilte minutter i Vallhall i går, lå bortelaget under 1-0.
Brumunddal fikk et innkast nesten nede ved cornerflagget på Vålerenga 2s banehalvdel, og flyttet alle mann opp, inkludert målvakt Bartosz Deregowski. Eirik Olssens farlige innkast havnet til slutt i beina på Jim Sørum Johansen som fyrte løs, og fikk spillere, trenere og de tilreisende supporterne til å juble hemningsløst.
Kapteinen løp rett bort til Wettermark og feiret målet.
- Det var så utrolig deilig. Feiringen var en spontan reaksjon, og da Erik sto der med åpne armer sa jeg ikke nei takk, smiler gårsdagens helt.
Han legger heller ikke skjul på den store lettelsen som kom med scoringen og ett poeng.
- Vi spiller en bra bortekamp. Jeg er stolt av gutta i dag som aldri gir opp. Marginene var endelig med oss og vi fikk lønn for strevet.
Han mener også at denne kampen er viktig å ta med seg videre.
- Nå har vi fått en positiv opplevelse, og det er viktig å ta med seg videre.

- En liten seier

Også treneren var fornøyd med sine disipler i går i går.
- Jeg er imponert over moralen og innsatsen. Gutta skal være stolte over seg sjøl. Dette var en liten seier, siden det var en såpass vanskelig kamp, sier Wettermark.
Han har allerede merket at ting har forandret seg i Dala-leiren.
- Det har snudd litt allerede. Vi spiller mer og bedre, og jeg syns det gnistrer av gutta.
P.S. Både Marius Holt og Magnus Nysveen startet gårsdagens kamp For Brumunddal.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.