Rosenborg 2 - Brumunddal 2-2

Dala var nære ved å sikre seieren mot Molde 2 forrige fredag, men måtte til slutt ta til takke med ett poeng. I dag gjentok historien seg, da Brumunddal masseproduserte målsjanser i sluttminuttene, uten å få pirket inn et etterlengtet seiersmål mot Rosenborgs andrelag.

- Det var en god fotballkamp med to ballspillende lag. Vi hadde håpt på mer enn to poeng mot de to andrelagene, men jeg er likevel fornøyd med mye i dag, forteller Brumunddal-trener Stein-Rune Solbakken etter 2-2-resultatet i kjølige, regntunge og vindfulle Trondheim.

Rosenborg snudde

Dala kom best i gang mot trønderne, og etter 39 relativt sjansefattige minutter stanget Øystein Kvello et hjørnespark fra Andreas Hovemoen i nettet.

Etter hvilen tok Rosenborg kommandoen, og Dala-forsvaret vaklet. Først førte Bent Sørmo hjemmelaget à jour, før Morten Strand banket inn 2-1 etter corner et snaut kvarter senere.

- De kjørte over oss, og vi klarte ikke å klarere ordentlig de første 15 minuttene etter pause, forklarer trener Solbakken.

Kunne avgjort

Brumunddal la press på hjemmelaget utover i andre omgang, og etter 82 minutter fikk de lønn for strevet. Jim Sørum Johansen dyttet inn 2-2 etter et pent angrep, regissert av Aleksander Melgalvis.

Brumunddal fikk flere gode sjanser til å avgjøre mot et slitent Rosenborg 2 i sluttminuttene, uten å finne veien forbi en god målvakt.

- Vi oppsøkte første stolpe for lite og innleggene ble høye og enkle for den storvokste keeperen deres, forklarer Solbakken.

Neste søndag gjester topplaget Elverum Sveum til lokaloppgjør.

Brumunddals lag (3-5-2): Stein-Erik Bjønnes Werven - Rune Pettersen, Øystein Kvello, Anders Ludvigsen - Fredrik Haave Andersen, Andreas Hovemoen, Jim Sørum Johansen, Olav Sveen, Erik Sigtbakken (Jonas Kojedal Bye fra 90.) - Aleksander Melgalvis, Jonatan Helmersen (Sindre Bjerkli fra 76.).

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.