I den andre omgangen utlignet Jørn Ligård 10 minutter ut i omgangen, før Vegard Ruud igjen førte Dala opp i ledelsen med et skudd fra kloss hold. Det holdt inn og Brumunddal kunne juble for tre poeng, etter noen veldig spennende sluttminutter.

Første omgang

Brumunddal startet kampen klart best, og allerede etter et kvarter tok de ledelsen ved Vegard Ruud. Gaute Granmo slo inn, og Ruud styrte ballen kontant i mål. Brumunddal fortsatte dominansen, og Gaute Granmo kunne øke ledelsen etter 35 minutter, men ballen gikk høyt over fra kanten. Tynset har vært tannløse, og har bare hatt ett skudd på mål, og det fanget Werven enkelt.

Før kampen

Brumunddal kommer fra to uavgjorte resultat, og har mistet seieren i begge kampene på overtid. Før det hadde de slått Strindheim 2-0 hjemme på Sveum. Brumunddal ligger nå på en niende plass på tabellen. Det er sju lag som holder seg i divisjonen. Motstander Tynset ligger på sin side på 13 og nest siste plass med fem poeng. De har forøvrig HamKam-aktuelle Ole Erik Midstkogen på topp i dagens kamp.

Brumunddals førstekeeper Tor Torgersen var skadet forrige runde, og da fikk andrekeeper Stein Erik Werven sjansen. Det gjør han også i dagens kamp. 

Brumunddal stiller med følgende lag: Stein-Erik Bjønness Werven - Håkon Aalmen, Torgeir Strand Osmo, Rune Pettersen, Anders Ludvigsen - Gaute Granmo, Christoffer Heier Solbakken, Stanley Ihugba, Gulbetin Guven, Stian Nyhus - Vegard Ruud

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.