Brumunddal
Wennberg var i særklasse Brumunddals beste spiller mot Grorud og hans fravær vil selvsagt merkes. Inn på hans plass kommer Vemund Brekke Skard som har trent ei uke etter fraværet forrige uke.
Bortsett fra dette byttet, varsler ikke Dala-trener Erik Wettermark store endringer.
- Ettersom Eirik Olssen fortsatt sliter med ryggen, går det nok mot stort sett samme mannskap som spilte mot Grorud. Det var en oppløftende kamp for vår del og det tar vi med oss i motivasjonen videre. Det er å håpe at vi utviser enda mer dyktighet og kanskje også endelig får litt flaks foran Nybergsunds mål, legger han.
Wettermark har merket seg at Nybergsund er favoritt på pengespillene, men mener at det passer Brumunddal bra.
- Det kan vi bruke i vår interne motivasjonsprosess. Gutta har satt opp en del punkter de skal innfri. Jeg håper det gir resultater, sier treneren uten å ville gå i detalj hva disse punktene innebærer.
Mange mener at Brumunddal må spille cupfinale hver helg i tiden framover for å redde kontrakten med 2. divisjon. I så fall må Brumunddal slå tryslingene.
- Vi må ingenting, kontrer Wettermark: - Det er ingenting som blir avgjort i helga. Det handler heller om å være optimalt forberedt til kamp.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.