Brumunddal
Trener Kai Kristiansen har i sin lange trenerkarriere aldri kommentert dommeravgjørelser, men denne gangen klarte han ikke og tie lenger.

Utrolig dømming

- Jeg skjønner godt at dommere gjør feil. Det er noe vi må leve med. Men situasjonen i forut for Fram Larviks andre mål, slår alle rekorder. Så lenge han dømmer straffe og vi stopper opp, må han stå for det. At han velger å gi Fram Larvik mål etter at vi har stoppet opp, skal ikke være mulig, sa Kristiansen.
Sportslig leder i Brumunddal Fotball, Tom Søgård var klokkeklar i sin uttalelse i pausen.
- Står det 1-2 etter 90 minutter, må vi legge inn en protest. Slik går bare ikke an, sa Søgård.
Brumunddal Fotball hadde et kort møte etter kampslutt og ble enig om at de tar avgjørelsen om protest i dag.
Dommer Thomas Lilleby var ikke bare uheldig i den ene situasjonen. Ved Brumunddals scoring ble det også gjort en feil. Lars Bredo Simensen Larsen skyter et frispark direkte i mål. Det så ikke dommeren. Heldigvis for Dala og dommeren, scoret Jesper Sørum Johansen på returen.

Ikke tilgjengelig

Dmytro Yampolskyy skulle hatt et soleklart gult kort. Dommeren fikk ikke med seg hvem som skulle ha kortet. Han spurte flere spillere, men fikk ikke svar av noen. Dermed gikk han til Lars Bredo Simensen og ga ham korte. Vi kan med sikkerhet si at Simensen Larsen sto omtrent 50 meter unna.
Thomas Lilleby var ikke tilgjengelig for kommentar i går kveld.

Sliter med eget spill

Når det gjelder spillet, sliter Brumunddal. Ingen har toppformen inne med unntak av Johan Peter Vennberg. Hans spill var bra.
Heller ikke trener Kristiansen har fasiten klar.
- Hadde jeg hatt det, så hadde vi gjort noe med det. I pausen var det som i en begravelse. Hodene ned og helt stille. Om det var skuffelse over egne prestasjoner, eller rare dommeravgjørelser som spillerne tenkte på, vet jeg ikke. Det gjorde meg veldig spent før andreomgangen. Men vi må bare brette opp ermene og øve mer, sa Kristiansen.
Kaptein Jim Sørum Johansen hadde heller ikke noe godt svar.
- Vi tenker ikke på at vi ikke har vunnet noen kamper. Vi er flinke til og fokusere på det vi skal, sa Johansen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.