Brumunddal
Trener Kai Kristiansen har i sin lange trenerkarriere aldri kommentert dommeravgjørelser, men denne gangen klarte han ikke og tie lenger.

Utrolig dømming

- Jeg skjønner godt at dommere gjør feil. Det er noe vi må leve med. Men situasjonen i forut for Fram Larviks andre mål, slår alle rekorder. Så lenge han dømmer straffe og vi stopper opp, må han stå for det. At han velger å gi Fram Larvik mål etter at vi har stoppet opp, skal ikke være mulig, sa Kristiansen.
Sportslig leder i Brumunddal Fotball, Tom Søgård var klokkeklar i sin uttalelse i pausen.
- Står det 1-2 etter 90 minutter, må vi legge inn en protest. Slik går bare ikke an, sa Søgård.
Brumunddal Fotball hadde et kort møte etter kampslutt og ble enig om at de tar avgjørelsen om protest i dag.
Dommer Thomas Lilleby var ikke bare uheldig i den ene situasjonen. Ved Brumunddals scoring ble det også gjort en feil. Lars Bredo Simensen Larsen skyter et frispark direkte i mål. Det så ikke dommeren. Heldigvis for Dala og dommeren, scoret Jesper Sørum Johansen på returen.

Ikke tilgjengelig

Dmytro Yampolskyy skulle hatt et soleklart gult kort. Dommeren fikk ikke med seg hvem som skulle ha kortet. Han spurte flere spillere, men fikk ikke svar av noen. Dermed gikk han til Lars Bredo Simensen og ga ham korte. Vi kan med sikkerhet si at Simensen Larsen sto omtrent 50 meter unna.
Thomas Lilleby var ikke tilgjengelig for kommentar i går kveld.

Sliter med eget spill

Når det gjelder spillet, sliter Brumunddal. Ingen har toppformen inne med unntak av Johan Peter Vennberg. Hans spill var bra.
Heller ikke trener Kristiansen har fasiten klar.
- Hadde jeg hatt det, så hadde vi gjort noe med det. I pausen var det som i en begravelse. Hodene ned og helt stille. Om det var skuffelse over egne prestasjoner, eller rare dommeravgjørelser som spillerne tenkte på, vet jeg ikke. Det gjorde meg veldig spent før andreomgangen. Men vi må bare brette opp ermene og øve mer, sa Kristiansen.
Kaptein Jim Sørum Johansen hadde heller ikke noe godt svar.
- Vi tenker ikke på at vi ikke har vunnet noen kamper. Vi er flinke til og fokusere på det vi skal, sa Johansen.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00