Brumunddal
Etter åpningskampen forrige helg, er det på tide for Brumunddal å senke skuldrene og spille fotball som de har terpet på i hele vinter. For Kristiansen ble serieåpningen og tapet for Tønsberg en opplevelse på godt og vondt.
- Det var bedre å gå av banen etter 90 minutter mot Tønsberg, enn etter 80, for å si det slik. Vi gjorde mye rart bakover den første halvtimen i den kampen. På plussiden noterer jeg er forrykende avslutning der vi var nær ved å ta ett poeng.
Stort enklere ser det ikke ut til at Brumunddal får det i Lystlunden i Horten:
- Ørn er et godt lag som vil være med helt der oppe, til tross for 1-3-tap for Vålerenga sist. De vil være en god målestokk for oss. Ørn er godt organisert og ser ut til å være ett av de beste lagene i 2. divisjon, skal jeg tro de rapportene jeg har fått.
Kai Kristiansen gjør en endring på laget som møtte Tønsberg sist helg. Han tar ut Lars Bredo Simensen på vingen og setter inn bestekameraten Andreas Løseth Johansen i stedet.
- Jeg har valgt å bruke Lars Bredo Simensen framover på banen på grunn av hans offensive kvaliteter. I fjor spilte han mest sideback. Mot Ørn tror jeg det vil være et lurt trekk å benytte seg av farten til Andreas Løseth Johansen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.