Brumunddal
- Det har stått på marginer i de fem kampene vi har spilt til nå. Vi har vært ett mål unna seiere i tre kamper og tapt to med samme margin, sier Kai Kristiansen som i de siste har mast på høyere kvalitet på trening.
- Dette har jeg hatt samtlige med meg på. Vi har gjennomført gode treningsøkter denne uka og nå drar vi til Grorud for å plukke sesongens første trepoenger.
Kai Kristiansen innrømmer at både han og spillerne gjerne tar tak i det positive og at kritiske spørsmål omkring det som er skjedd til nå, ikke skal få sette seg under huden på mannskapet.

Må se mulighetene

- Vi må være løsningsorienterte og se etter kreative løsninger i stedet for å dvele ved det vi ikke får gjort noe med. Med kvalitet på trening, er jeg skråsikker på at det vil løsne for oss. Det er lite som skal til før trenden snur. Vi har tro på det vi driver med og da får vi som fortjent lørdag (les: tre poeng).
Kai Kristiansen ser ingen store hull eller mangler i mannskapet han har til rådighet. Hadde det vært tilfelle, hadde forklaringen vært enkel, men stallen er med noen unntak, den samme som sto med ni poeng etter samme antall kamper i fjor.
- Derfor gjelder det å gjøre det vi gjør enda bedre. Det vil forhåpentlig gi resultater i helga, sier en optimistisk Kristiansen.

Grorud må stoppes

Grorud er nyopprykket og et lag med mange av de samme problemene som Brumunddal har hatt til nå. De har spilt inn fire poeng så langt.
- Grorud er det laget jeg kan minst om i avdelingen vår, men jeg har fått noen rapporter som forteller om en farlig spiss som har fem mål på fem kamper. Ellers er laget et typisk Oslo-lag med gode individuelle spillere på alle plasser, men der samhandlingen kanskje ikke er godt nok utnyttet ennå. Jeg vet også at Grorud er et godt lag dersom vi lar dem får lov til å styre kampene sine.
Kai Kristiansen velger trolig denne lagoppstillingen (4-2-3-1) mot Grorud: Bartosz Deregowski-Lars Bredo Simensen Larsen/Fredrik Haave Andersen, Rune Pettersen, Eirik Olssen, Jonas Kojedal Bye-Vemund Brekke Skard, Johan Wennberg-Jim Sørum Johansen, Øyvind Melgalvis, Andreas Løseth Johansen/Vegard Ruud-Adrian Thun. Dima Yampolskyy fikk skulderen ut av ledd sist.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00