Det endte 2-1 på Sveum etter en uhyre dramatisk 2. omgang.

Raufoss tok ledelsen ved Rocky Lekaj. Han ble felt av Øystein Kvello og satte straffen i mål selv etter 63 minutter.

Så scoret Aleksander Melgalvis, før Dala fikk straffe i det 79. minutt. Den satte Pablo Aracil i mål: 2-1.

1. omgang

Det var jevnt de ti første minuttene på Sveum, men så tok Raufoss mer over.

Dala-keeper Aarbogh Bjerke har vartet opp med to kjemperedninger.

Etter 19 minutter hadde Jim Sørum Johansen et skudd på utsiden av stanga.

Det jevnet seg ut igjen, og 0-0 til pause var et greit resultat.

Før kampen

Vi har ikke live-oppdatering fra kampen, men vil oppdatere denne saken jevnlig.

Dette er en viktig kamp for begge lag. Raufoss leder avdelingen, og kjemper for opprykk, mens Brumunddal nå bare er fire poeng over nedrykksstreken.

Brumunddal starter med disse 11: Christian Aarbogh Bjerke - Fredrik Haave Andersen, Rune Pettersen, Øystein Kvello, Jesper S. Johansen - Christoffer H. Solbakken, Aleksander Melgalvis, Andreas Hovemoen - Erik Sigtbakken, Pablo Aracil, Jim S. Johansen.   

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.