BRUMUNDDAL: Det passet Dala og Erik Wettermark dårlig foran bortekampen mot Strømsgodset 2. Vemund Brekke Skard har vært en meget nyttig spiller defensivt på midtbanen for Brumunddal denne sesongen. I tillegg må Aleksander Melgalvis sone for fem gule kort.
- Inn kommer Jim Sørum Johansen og Robin Kacenklic, sier Dala-trener Erik Wettermark.
Brekke Skards skade kom under formasjonstrening. Midtbanenestoren landet forkjært etter en duell og fikk i tillegg en spiller oppe på seg.
- Det er aldri moro, verken for klubben eller spiller, at noen blir satt utenfor på grunn av skader, men det er hverdagen og noe vi alltid må regne med. Vi har spillere å fylle på med, men vi trenger ikke ubegrenset med skader utover høsten.
Vårkampen mot SIF 2 endte uavgjort på Sveum, men med en solid bortestatistikk i ryggen, bør det være realistisk å håpe på borteseier. Brumunddals bortestatistikk med sju seirer og to tap borte, bygger opp under det. Til sammenligning har Dala bare vunnet to hjemme. To kamper er endte uavgjort og fem kamper er tapt på Sveum.
- Det blir ingen lett kamp for oss mot Strømsgodset 2. Jeg er litt spent på hvilket lag drammenserne stiller med i landskamppausen. De har fått to nye spillere som ikke var innom førstelaget fra start sist, og som derfor kan komme på banen mot oss. Dala stiller slik mot SIF 2: Bjerke - Simensen, Bysveen, Olssen, Gerhardsen - Ø. Melgalvis, Sørum Johansen, Kacenklic - Ruud, Holt og Løseth Johansen.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00