BRUMUNDDAL: Det skjer ofte noe spesielt når det er lokalderbyer i fotball. Det var også faktumet under lørdagens lokaloppgjør på Sveum. At sirkus Merano befant seg byen, visste alle brumunddøler, men de frammøtte fikk være vitne til et annet sirkus på Sveum.
For det tok helt av etter pause. Og dommer Kristian Randen vil bli husket i Brumunddal.
På to minutter viste han ut to Dala-spillere.
64. minutt: Aleksander Melgalvis rører så vidt Ulrik Balstad, som faller over ende. Melgalvis får sitt andre gule kort, og må forlate banen.
66. minutt: Kjetil Gerhardsen får et klart gult kort en forseelse midt banen. Gerhardsen protester og skriker «Randen-show» til dommer Kristian Randen. Nytt gult kort, og Dala er nede i ni mann.
Rett før Aleksander Melgalvis ble vist ut, skjøt Marius Holt i stolpen.

Sjokkert

Alt skjedde på stillingen 2-1 til Brumunddal.
- Jeg fikk helt sjokk når jeg fikk det røde kortet, sier Kjetil Gerhardsen.
- Det gule kortet er greit, men alt jeg sa var «Randen-show», da viste han meg det røde og jeg gikk bort.
Som du kan se på bildet, ble Gerhardsen kjeftet opp av trener Erik Wettermark, mens han marsjerer av banen.
Med ni mann tok Elverum over hele kampen - og det var aldri noe spørsmål om hvor poengene skulle havne.

Sikker på sine avgjørelser

Dommer Kristian Randen var godt fornøyd etter kampslutt, og han føler han gjort rett ved begge utvisningene.
- Det første gule kortet er soleklart, på den andre stopper han en positiv angrepsmulighet, sier dommeren om Aleksander Melgalvis' to gule kort.
Om Kjetil Gerhardsens utvisning har han følgende å kommentere.
- Etter sitt gule kort kommer han med gjentatte meldinger. Derfor kommer det nok et kort.
Den kommentar forstår Gerhardsen lite av, da HA-sporten meddeler hva dommeren har uttalt.
- Jeg rakk ikke si noe mer enn «Randen-show». Da snudde jeg meg og gikk, sier venstrebacken.
Trener Erik Wettermark gidder sjeldent å bry seg om dommerens prestasjoner, men lørdag var han regelrett forbannet over mannen i refleksgult.
- Hele kampen ble ødelagt. Håpløst. Med ni mann var det umulig for å forsvare seg. Elverum fikk rom uansett hva vi gjorde.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.