Dala-gutta var veldig gode i 1. omgang, og presenterte et herlig temp. De tok ledelsen allerede etter seks minutter ved den spanske spissen Pablo Aracil. Kun ti minutter senere doblet de blå-hvite ledelsen. Rune Pettersen satte ballen i mål

Rett før pause kom den første baklengsen. Antonio Nieves Martin scoret. Sistnevnte reddet også ett poeng for laget fra Trysil-skogene da han scoret rett før slutt. 2. omgangen var ganske jevn. Sundet hevet seg fra de første 45 minuttene.

- Enkle baklengsmål

Dala fikk annulert ett mål etter pause. Det var vanskelig å skjønne hvorfor.

- Jeg er strålende fornøyd med 1. omgangen, og vi kunne ledet 3-0. Vi tok Nybergsund på senga med bra tempo. I 2. omgang ble gutta slitne. Baklengsmålene var litt for enkle, sier Dala-trener Stein Rune Solbakken.

Startelleveren

Brumunddal startet med disse 11: Christian Aarbogh Bjerke - Fredrik Haave Andersen, Rune Pettersen, Øystein Kvello, Anders Ludvigsen, Sindre Bjerkli, Aleksander Melgalvis, Andreas Hovemoen, Jim Sørum Johansen, Pablo Aracil, Jonatan Helmersen. 

 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.