Brumunddal
Lillehammer fikk med seg tre meget verdifulle poeng hjem, men en kan diskutere hvor fortjent dét var. For Brumunddal var det klart beste laget på Sveum. De styrte spillet stort sett gjennom hele kampen. Spilte seg til et titall målsjanser, men maktet aldri å fullføre, scoret bare ett mål og trynet igjen. Når vi legger til at målet Andreas Løseth Johansen scoret i spilleforlengelsen var av det litt heldige slaget og at tidligere muligheter var atskillig større, har vi forklart mye hvorfor situasjonen er som den er.

Absolutt alt imot

For ikke å si uturen som følger Brumunddal: Forut for Stig Løkken 1-0-scoring handset en Lillehammer-spiller så klart at det sannsynligvis bare var dommer Kristoffer Leirdal som ikke så det. Brumunddal ble også snytt for to frispark fra 16 meter og ni centimeter etter at både Adrian Thun og Andreas Løseth Johansen ble revet ned av en Lillehammer-forsvarer. Og for å ta med et lite apropos: Da Andreas Løseth Johansen omtrent bokstavelig talt ble avkledd i førsteomgangen skjedde ingenting annet enn at han fikk frispark. Da Erik Sigtbakken gjorde det samme i andreomgangen, vanket det et gult kort. Verden er ikke enkel for et kjempende Brumunddal-lag som presterte årsbeste i to omganger mot arvefienden.

Ga aldri opp

Trenerne Øyvind Teslo og Jan Tonny Pettersen valgte å legge vekt på gjennomføring og moralen gutta viste da de gikk gjennom det som skjedde etter kampen:
- Vi gjorde et veldig godt stykke arbeid i denne kampen, spesielt i førsteomgangen. Lillehammer produserte lite. Vi hadde sjanse på sjanse. Jeg vil også berømme moralen i laget. Vi ga aldri opp, sa Jan Tonny Pettersen.
Pettersen var mest fornøyd med hvordan gutta kom rundt på kantene. Både Andreas Løseth Johansen og Erik Sigtbakken gjorde en kjempekamp. Magnus Nysveen slo lissepasninger over hele banen. Jonas Kojedal By leverte åtte flotte innlegg fra kant hvorav noen hadde fortjent en bedre skjebne enn de ble til del. Det er dette Marius Holt er hentet inn for å rette på. Om han hadde spilt, ville han hatt et eldorado mot Lillehammer. Men Marius er ikke klar før enn til kampen mot Tønsberg om 14 dager. Dessverre.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00