HAMAR: - Det ser litt vanskelig ut med Lillestrøm nå. Jeg pratet med Henning Berg for noen dager siden, og det ser ut til at økonomien i klubben ødelegger litt, sier Robin Kacaniklic.
Powell tok kontakt
For etter at sesongen var over i Brumunddal, snakket 22-åringen med Magnus Powell, som er inne i trenerteamet på Åråsen.
Han fikk etter hvert trene med A-laget, og gjorde sine saker bra.
- Henning ville at jeg skulle komme tilbake og trene når laget startet opp igjen i desember. De syntes jeg hadde vært god, og ville se meg mer. Men så fikk jeg som sagt en telefon om at økonomien ikke er så god. Og det er ikke så mye å gjøre med det, sier Kacaniklic.
Etter en lang periode uten tilstrekkelig trening og kamptilbud, trengte Kacaniklic spilletid.
Brumunddal så en mulighet til å kopiere suksesshistorien med Peter Samuelsson, og tok kontakt.
Suksess-debut mot HamKam
Robin hadde aldri hørt om Dala, og var litt tvilende. Det endte med et besøk, og senere kontrakt ut sesongen.
Svensken debuterte med 2-0-scoringen i 4-3-seieren over HamKam på Sveum.
- Jeg synes jeg hadde en fin tid i Brumunddal. Jeg likte både spillerne og trenerne. Det begynte veldig bra for meg der, men jeg kom aldri opp på det fysiske nivået jeg bør være på. Derfor ble jeg veldig sliten de siste 20 minuttene av kampene, og ble ofte byttet ut.
- Men jeg fikk en ny mulighet til å spille kamper, og det var akkurat det jeg trengte.
- Dala har bedt meg ta kontakt
Ifølge Robin selv er Brumunddal lystne på at oppholdet skal forlenges.
- De har sagt at de vil ha meg med videre. Det er selvfølgelig en mulighet, og de har bedt meg ta kontakt med dem nå i desember.
- Men jeg var klar på at jeg i første rekke ville skrive på ut sesongen allerede da jeg kom, og det er fortsatt sånn at jeg er villig til å ta sjansen på å prøve meg på et høyere nivå hvis det dukker opp noe. Vi får se hva som skjer i framtiden, sier Kacaniklic.
Stresser ikke
Det skal også ha vært snakk om et par aktuelle klubber i Allsvenskan, men Robin forteller at det aldri var snakk om noe konkret.
- Jeg håper det dukker opp noe. men jeg stresser ikke.
P.S. HA-sporten lyktes ikke å få en kommentar fra Lillestrøm-trener Henning Berg eller Brumunddal-trener Erik Wettermark i går.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.