Brumunddal
(0)
2
Kjelsås
(1)
4
Brumunddal lager problemer for seg selv med en haug med personlige feil bakover på banen. Tre av målene burde ha vært unngått. Har spillere som kommer inn fra benken, som preger kampen. Gaute Granmo fortjener snart en kamp fra start. Han er nemlig en av få som er i form.

Mål:
0-1 Andreas Åsmunddalen (19), 1-1 Andreas Løseth Johansen (53), 1-2 Mads Knedal (64), 1-3 Håkon Solvang (78), 2-3 Gaute Granmo (84), 2-4 Solvang (90)
Tilskuere
80
Dommer
Trond Andre Jensbakk, Brumunddal.

Gult kort
Ingen
Brumunddals lag (4-3-3): Bartosz Deregouski - Fredrik Haave Andersen, Vemund Brekke Skard, Jesper Sørum Johansen, Kjetil Gerhardsen - Vegard Ruud, Johan Wennberg, Øyvind Melgalvis (Andreas Løseth Johansen fra 46.) - Jim Sørum Johansen (Erik Sigtbakken fra 82.), Adrian Thun, Lars Bredo Simensen (Gaute Granmo fra 67.).
Pluss
Gode i perioder framover på banen. Har spillere på banken som forsterker laget.
Minus:
For mange feil defensivt.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.