Tre svenske spillere kom i går til Brumunddal for å trene med A-laget i fotball.
- Etter hva jeg vet, kommer to av dem fra Stockholm-området og en fra Degersfors etter tips fra Peter Samuelsson som spilte for oss for noen år siden, sier Guttorm Tysnes.
En av de svenske spillerne skal ha spilt i Allsvenskan med Assyriska. Den andre skal ha spilt i juniorallsvenskan og skal være et meget lovende emne, mens tredjemann kommer fra Degerfors.
- Spilleren fra Degerfors kom hit på de samme vilkårene som Peter Samuelsson gjorde, for å få en ny start og fart på karrieren sin.
Brumunddal tar det som et kompliment at Samuelsson anbefalte dem som ny klubb for Degerfors-spilleren.
Hva treningene og eventuelt prøvespill for Brumunddal kan føre til, vil ikke Tysnes ha sagt noe om.
- Dette er ren bingo. Det kan være alt fra fulltreff til fiasko, men det er et spørsmål som trenerne må ta stilling til etter hvert
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.