Hønefoss startet best, men etter det første kvarteret var det Brumunddal som styrte. De var gode i gjenvinningsfasen, og farlige når de kom fremover. Den største sjansen hadde Stian Nyhus da han dro seg innover og skjøt i tverrliggeren etter 30 minutter. Også Vegard Ruud var farlig frempå, men ballen gikk like utenfor. Positive 45 minutter fra Dala-spillerne.

Andre omgang

I den andre omgangen startet også Dala godt. De fortsatte å dominere, og det resulterte i en straffe for en holding i feltet. Den satte Stian Nyhus i stolpen, og fortsatt smultring i måleprotokollen. Etter dette satte Hønefoss mer press på Brumunddal spillerne, og flere store sjanser ble avverget av en god Tor Torgersen.

Avgjørelsen falt da dommeren blåste en ny straffe i det 82 minutt, denne gangen i andre enden. På ny var det holding i feltet. Kevin Beugre satte straffen sikkert i mål. Før straffen ble tatt fikk Ibrahima Drame på Hønefoss rødt kort for en dytt. Brumunddal klarte ikke utnytte dette, og det endte med 1-0 tap for Nysæters gutter.

Brumunddal stilte med følgende 11: Tor Torgersen - Håkon Aalmen, Torgeir Strand Osmo, Rune Pettersen, Anders Ludvigsen - Christoffer Heier Solbakken, Jonatan Helmersen, Gulbetin Guven, Stanley Ihugba, Stian Nyhus - Vegard Ruud

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00