Hønefoss startet best, men etter det første kvarteret var det Brumunddal som styrte. De var gode i gjenvinningsfasen, og farlige når de kom fremover. Den største sjansen hadde Stian Nyhus da han dro seg innover og skjøt i tverrliggeren etter 30 minutter. Også Vegard Ruud var farlig frempå, men ballen gikk like utenfor. Positive 45 minutter fra Dala-spillerne.

Andre omgang

I den andre omgangen startet også Dala godt. De fortsatte å dominere, og det resulterte i en straffe for en holding i feltet. Den satte Stian Nyhus i stolpen, og fortsatt smultring i måleprotokollen. Etter dette satte Hønefoss mer press på Brumunddal spillerne, og flere store sjanser ble avverget av en god Tor Torgersen.

Avgjørelsen falt da dommeren blåste en ny straffe i det 82 minutt, denne gangen i andre enden. På ny var det holding i feltet. Kevin Beugre satte straffen sikkert i mål. Før straffen ble tatt fikk Ibrahima Drame på Hønefoss rødt kort for en dytt. Brumunddal klarte ikke utnytte dette, og det endte med 1-0 tap for Nysæters gutter.

Brumunddal stilte med følgende 11: Tor Torgersen - Håkon Aalmen, Torgeir Strand Osmo, Rune Pettersen, Anders Ludvigsen - Christoffer Heier Solbakken, Jonatan Helmersen, Gulbetin Guven, Stanley Ihugba, Stian Nyhus - Vegard Ruud

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.