Brumunddal møter Elverum neste sesong. I samme avdeling møter de Raufoss, Nybergsund og Gjøvik Lyn, mens Kongsvinger, som også rykket ned fra 1.divisjon i år, spiller i en annen avdeling enn de tre andre Hedmark-klubbene.

Lørdag ble oppsettet for Oddsenligaen (2. divisjon herrer) offentliggjort i forbindelse med Cupfinaleseminaret.

Avdelingene er satt opp basert på faste prinsipper. Det har som vanlig vært viktig å ivareta interessen rundt lokale oppgjør som skaper stor entusiasme, og hver avdeling skal inneholde ett nedrykkslag og tre opprykkslag.

Minst mulig reisevirksomhet totalt for Oddsenligaen er også en viktig faktor.

- Dessverre går geografi, lokale forhold og individuelle behov ikke opp i år, og det har medført at først og fremst tre klubber på Østlandet får en noe større reisebelastning enn de fleste andre. Dette er imidlertid ikke uvanlig, og vi forsøker i slike sammenhenger å fordele belastningen på klubbene slik at det jevner seg ut over tid, sier fagansvarlig kampadministrasjon i NFF, Are Hokstad.
 

Slik ble avdelingene:

Avdeling 1:
Kongsvinger ned
Notodden
Asker
Vindbjart
Strømsgodset 2
Arendal
Fram
Fløy
Birkebeineren
Pors
Odd 2
Holmen opp
Jerv opp
Ørn-Horten opp

Avdeling 2:
Elverum ned
Gjøvik-Lyn
Raufoss
Nybergsund
Valdres
Træff
Molde 2
Levanger
Byåsen
Nardo
Rosenborg 2
Brumunddal opp
Herd opp
Rødde FK opp

Avdeling 3:
Vard Haugesund ned
Lyn
Grorud
Egersund
Førde
Fyllingsdalen
Ålgård
Vidar
Åsane
Fana
Brann 2
Stabæk 2 opp
Stord opp
Florø opp

Avdeling 4:

Follo ned
Kvik Halden
Drøbak/Frogn
KFUM Oslo
Lørenskog
Eidsvold Turn
Kjelsås
Vålerenga 2
Mo
Harstad
Moss
Skeid opp
Finnsnes opp
Medkila opp

 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.