FOLLO: Brumunddals midtbanespiller Jim Sørum Johansen er ute noen uker med en kneskade, og var ikke med mot Follo. Det var heller ikke en sjuk Marius Holt.
Lørdag var Rune Pettersen tilbake etter skade, og entret banen fem minutter før pause.
Dala-stopper Magnus Nysveen fikk et spark i baken/ryggen etter en drøy halvtimes spill, fikk behandling, men måtte gi seg fire minutter før pause.
Etter kampen satt Aleksander Melgalvis og kjølte ned en vond legg etter å ha fått et spark på en muskel.
- Det ble vondere da jeg ble varm, så jeg vet ikke helt hva det kan være, sier Melgalvis, som regner med å være spilleklar mot Raufoss 16. mai.
Dala-trener Erik Wettermark regner også med å ha Magnus Nysveen tilbake til den kampen. Da møtes to revansjelystne lag etter som også totningene gikk på et stortap (6-1) mot Valdres lørdag.
- Hva gjør dere fram mot Raufoss-kampen, Wettermark?
- Akkurat nå gidder jeg ikke å tenke fotball før mandag. Da er vi tilbake på kunstgras, sa han.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.