Hamar
- Demba Traore fortalte at han skulle flytte til Oslo, og syntes det ble for masete å pendle til trening og kamper i Brumunddal, sier Dalas sportslige leder, Tom Søgård.
Johan Wennberg, som valgte å spille for Førde denne sesongen etter å ha akslet Dala-trøya i fjor, sto høyt på Brumunddals ønskeliste, men det er nå klart at han ikke kommer tilbake til Hedmarken.
- Wennberg blir i Førde. Han har også fått sjansen til å trene med Sogndal i vinter og ønsket å satse på det, sier Søgård.

Tre, fire på gang

Selv om Brumunddal allerede har fått underskriften til 17 spillere foran 2. divisjonssesongen, har ikke klubbledelsen tenkt å stanse med det.
- Vi har tre, fire nye spillere på gang. Det dreier seg først og fremst om en spiller i hvert ledd, men fortrinnsvis en stopper og en spiss. Dette er spillere som skal forsterke laget, fastslår Dalas sportslige leder, som ikke ønsker å gå ut med navn på de aktuelle spillerne.
-Er Niklas Tilley Solhaug aktuell?
- Vet ikke, det er mulig, men når det gjelder eventuelle HamKam-spillere skal vi ha flere samarbeidsmøter.
Det er fortsatt uvisst om Marius Holt og Magnus Nysveen, blir med videre. Sturla Lierhagen flytter til USA, og blir borte det neste halvåret.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.