HAMAR: Brumunddals Øyvind Melgalvis var en av lagets beste spillere i fjorårssesongen. I år har han vært ute med skader store deler av sesongen. Alt fra lyskeproblemer, skjevhet i ryggen, problemer med hælen, hofta og sykdom har plaget 26-åringen.
- Det har vært mye småting, noe som har vært veldig frustrerende, forteller Melgalvis.

Avslutte med stil

I går spilte derimot Melgalvis fra start igjen, for første gang siden oppgjøret mot Lillehammer 25. juni. Det tok ikke lang tid før han viste seg fram, da han scoret Brumunddals viktige 1-1 mål etter drøye 20 minutters spill. Likevel måtte Melgalvis ut etter å ha spilt 75 minutter.
- Da var jeg helt ferdig. Jeg merker at jeg ligger et stykke unna de andre, ettersom jeg ikke har fått trent ordentlig siden april.
Nå har han derimot blitt flinkere til å trene alternativt, og føler at han er på vei tilbake for fullt.
- Nå vil jeg avslutte sesongen med stil.

Rotet det til

Til tross for scoringen til Melgalvis ble det ikke poeng for Dala mot Aalesund 2, som utlignet til 2-2 rett etter hvilen. Snaue ti minutter senere la de også på til 3-2 på et frispark.
- Det er et kjedelig tap, hvor vi roter det litt til, forteller Melgalvis.
Bortelaget hadde nok av sjanser mot slutten av kampen til å få med seg poeng, men maktet ikke å få ballen i mål.

Optimal førsteomgang

Wettermark vil likevel ta med seg det som skjedde de første 45 minuttene.
- Det var en optimal gjennomført førsteomgang, sier Wettermark som mener dette var en av de vanskeligste bortekampene i år.
- Vi var litt uheldige i dag, avslutter han.
PS! Selv med Øyvind Melgalvis tilbake fra start har Dala store skadeproblemer. Det gjorde at tre egne unggutter fikk sjansen som innbyttere i går.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.