Brumunddal
Til tross for en heller laber start på kampen, var det mye å glede seg over for Brumunddal lørdag.
Uten å imponere ledet de 2-0 ved pause. Effektiviteten tok de med seg hele kampen igjennom.
Den nye spissen Adrian Thun fortsetter å imponere, og denne gangen ble han registrert med tre scoringer, selv om han mente at en Lillehammer-spiller var aller sist på ballen på 1-0-målet.

Løsnet mot Moelven

- Jeg scoret vel egentlig to, for det første var nesten selvmål, sier Adrian Thun som uansett var siste Dala-spiller på frisparket fra Jonas Kojedal Bye.
- På 3-0 ble jeg spilt gjennom av Jim Sørum Johansen, og 5-0-målet var straffe, og det skal jo være mål, sier Dala-spissen som fant tilbake målformen for fullt da han scoret fire ganger mot Moelven.

Jonas Kojedal Bye

Kai Kristiansen ringte sin tidligere elev i HamKam, Jonas Kojedal Bye, da han ble trener i Brumunddal, og 20-åringen ser ut til å blomstre i Dala-trøya. Med venstrebeinet la han to dødballer som endte med mål, og han gjorde en solid jobb som back.
Anført av Eirik Olssen var hele forsvarsfireren til Dala solid, og Bartosz Deregowski er viktig med sitt solide keeperspill.
Et stort pluss for Brumunddal er det at spillerne rett og slett løp fra Lillehammer i 2. omgang. Med det viste de også at den fysiske formen er upåklagelig.
Og bare så det er klart: Brumunddal startet denne kampen uten fem spillere som hadde mye spilletid i fjor: Rune Pettersen, Lars Bredo Simensen, Vemund Brekke Skard og Øyvind Melgalvis kom inn etter hvert etter pause, mens Andreas Løseth Johansen er ute med skade.
- Dette vitner om at vi har en god stall, sier Kai Kristiansen, som er godt fornøyd med det laget har prestert de siste kampene.
- Det har gått framover hele tiden, og i 2. omgang mot Lillehammer var det spill mot ett mål. Det er en god følelse å kjenne at vi er bedre enn motstanderen.
Kristiansen gjorde det samtidig klart for spillerne sine at de ikke trengte å ta av foran seriestart. Lørdag kommer det en langt sterkere motstander til Sveum når Tønsberg er premièremotstander.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.