Brumunddal
Til tross for en heller laber start på kampen, var det mye å glede seg over for Brumunddal lørdag.
Uten å imponere ledet de 2-0 ved pause. Effektiviteten tok de med seg hele kampen igjennom.
Den nye spissen Adrian Thun fortsetter å imponere, og denne gangen ble han registrert med tre scoringer, selv om han mente at en Lillehammer-spiller var aller sist på ballen på 1-0-målet.

Løsnet mot Moelven

- Jeg scoret vel egentlig to, for det første var nesten selvmål, sier Adrian Thun som uansett var siste Dala-spiller på frisparket fra Jonas Kojedal Bye.
- På 3-0 ble jeg spilt gjennom av Jim Sørum Johansen, og 5-0-målet var straffe, og det skal jo være mål, sier Dala-spissen som fant tilbake målformen for fullt da han scoret fire ganger mot Moelven.

Jonas Kojedal Bye

Kai Kristiansen ringte sin tidligere elev i HamKam, Jonas Kojedal Bye, da han ble trener i Brumunddal, og 20-åringen ser ut til å blomstre i Dala-trøya. Med venstrebeinet la han to dødballer som endte med mål, og han gjorde en solid jobb som back.
Anført av Eirik Olssen var hele forsvarsfireren til Dala solid, og Bartosz Deregowski er viktig med sitt solide keeperspill.
Et stort pluss for Brumunddal er det at spillerne rett og slett løp fra Lillehammer i 2. omgang. Med det viste de også at den fysiske formen er upåklagelig.
Og bare så det er klart: Brumunddal startet denne kampen uten fem spillere som hadde mye spilletid i fjor: Rune Pettersen, Lars Bredo Simensen, Vemund Brekke Skard og Øyvind Melgalvis kom inn etter hvert etter pause, mens Andreas Løseth Johansen er ute med skade.
- Dette vitner om at vi har en god stall, sier Kai Kristiansen, som er godt fornøyd med det laget har prestert de siste kampene.
- Det har gått framover hele tiden, og i 2. omgang mot Lillehammer var det spill mot ett mål. Det er en god følelse å kjenne at vi er bedre enn motstanderen.
Kristiansen gjorde det samtidig klart for spillerne sine at de ikke trengte å ta av foran seriestart. Lørdag kommer det en langt sterkere motstander til Sveum når Tønsberg er premièremotstander.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00