I serieforeningens vinterturnering havnet Brumunddal i gruppe med Follo, Kjelsås og Raufoss. I går ble Raufoss slått 1-0 i semifinalen, og i finalen sto Follo – som hadde slått Kjelsås 2-0 – på motsatt side av midtstreken. 

Gruppefinalen, hvor seier ville bety avansement til det endelige sluttspillet i LSK-hallen den første helga i mars, ble en langt dårligere opplevelse for Brumunddal. 
-         Vi slipper inn noen enkle mål tidlig i kampen, og slipper inn to helt på tampen, og da blir sifrene veldig stygge, forklarer Brumunddal-trener Erik Wettermark.
 
Med 6-0-tapet mot Follo gikk sluttspillet på Lillestrøm i vasken for Brumunddal Fotball og trener Wettermark, som forteller at de har treningskamper rundt helga uansett, og at en frihelg ikke gjør noe.
 
Tapet forklarer han enkelt:
-         De var bedre enn oss i alt.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.