Raufoss (2. div.), Strømmen (1. div.) og KFUM, Oslo (2. div.) har alle kontaktet Aleksander Melgalvis med tanke på overgang foran neste sesong. I tillegg er fortsatt moderklubben Brumunddal, høyaktuell. En av klubbene har fått nei allerede. Melgalvis ser ikke for seg å pendle fra Oslo til Raufoss.

- Jeg har ikke tatt noen avgjørelse på hvor jeg vil bli å finne neste sesong, sier hovedpersonen som er fristet av å spille på neste øverste nivå.Han innrømmer nemlig å ha flørtet med Strømmen i et par uker, og fått beskjed om at et tilbud vil bli utarbeidet med det aller første.Fire treningsøkter og én kamp med de rød/grå overbeviste Strømmens ledere om at Melgalvis er en mann å satse på.

HamKam tause

- Når jeg har tilbud fra de tre aktuelle klubbene liggende på bordet kommer jeg til å ta en avgjørelse snart. Helst i løpet av november måned, sier Dala-spilleren som så seint som i sommer ikke så bort ifra at også HamKam kunne være et alternativ.

- Men det var i sommer. Jeg har ikke hørt noe fra dem. Dessuten har de nå, i skrivende stund, bare én spiller på kontrakt. Det synes jeg virker litt tynt, selv om en trener er på plass. Det blir nok til at jeg konsentrerer meg om de tre tilbudene jeg allerede har. Og Brumunddal er alltid aktuelt. Det er mye spennende som skjer der, og nå kommer det en del nye ansikter som skal vise seg fram. Det blir til at jeg vurderer tilbudene mot hverandre fram til helga, sier Melgalvis som bor og studerer i Oslo.

Må erstattes

Leder i Brumunddal fotball, Tom Søgård, vet om Melgalvis besøk i Strømmen, men har ikke gitt opp å beholde ham:

- Vi ser selvsagt helst at Aleksander blir med oss videre. Hvis han skulle bestemme seg for å skifte beite, må han erstattes. Vi hadde tenkt å forsterke den offensive delen av laget med to, tre spillere. Hvis Aleksander drar, må vi ha inn ytterligere én spiller.Flere spillere kan forsvinne fra Brumunddal: En skadeplaget Øyvind Melgalvis blir borte. Jim Sørum Johansen vil ha et hvileår. Øystein Kvello og Andreas Hovemoen vurderer Lillehammer igjen, mens Gaute Granmo, Olav M. Sveen og Erik Sigtbakken ser seg om etter andre klubber. Granmo fordi han skal inn på fengselsskolen i Oslo og Olav M. Sveen på grunn av jobbpraksis.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.