Brumunddal
I de første 45 minuttene var det bare ett lag på banen. Dala var best i alt og kunne gå til pause med en 2-0 ledelse. Etter hvilen kom Lørenskog sterkere, men ikke lenger enn til en redusering.
I perioder viste nykommer Adrian Thun sine egenskaper foran mål. Han er en typisk spiss, som er klart best inne foran kassa. De gangene han måtte være møtende spiss, så vi at det er det andre spillere som må gjøre.
Vegard Ruud har vært den mest stabile spilleren i Dala denne vinteren. Stor løpskapasitet, blandet med mange mål, gjør Vegard til en av Dalas viktigste spillere.

Fotballfakta

Brumunddal - Lørenskog 2-1 (2-0)
Sveum kunstgress.
50 tilskuere
Mål: 1-0 Adrian Thun (21), 2-0 Vegard Ruud (23), 2-1 Dennis Obeng (61).
Dommer: Espen Berntsen.
Brumunddals lag: Bartosc Deregowski-Fredrik Haave Andersen, Jesper Sørum Johansen, Eirik Olssen, Jonas Kojedal Bye-Jonas Wennberg (Vemund Brekke Skard fra 71.), Øyvind Melgalvis (Erik Siktbakken fra 71.), Vegard Ruud-Jim Sørum Johansen, Adrian Thun (Gaute Granmo fra 81.), Lars Bredo Simensen (Andreas Løseth Johansen fra 46.).
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.