HAMAR: Han ble med i trenerteamet i Brumunddal foran denne sesongen.

- Moro å spille

- Da jeg takket ja til jobben i Brumunddal tenkte jeg ikke noe på at jeg skulle spille. Det er stallen i Brumunddal som gjorde dette aktuelt, og det startet som en fleip. Jeg har vært med en del på spillsekvenser på trening, og formen er grei, sier Jota, og fortsetter:
- Det var moro å spille mot Raufoss, men det beste er nok at vi får en fulltallig tropp igjen, sier 41-åringen.

Ti år med Stange

Som nevnt spilte Svein Jota, som opprinnelig er fra Slettås, 17 sesonger i Nybergsund. Han hadde en del trøbbel med skader, men lot seg ikke stoppe, og spilte mye med skinne på kneet. Nå bor han på Stange, og har gjort det i 15 år.
De ti siste årene har han trent Stanges A-lag, og han var spillende trener i ni av de sesongene.
- Det er 11 år siden sist jeg spilte i 2. divisjon, men det gikk greit søndag, sier 41-åringen.

Fornøyd trener

Dala-trener Erik Wettermark er godt fornøyd med det hjelpetreneren bidro med på banen.
- Svein holder nivået, og er i bra form. Han har også spilt litt for rekruttlaget vårt i 4. divisjon. Nå spilte han veldig bra som kant i en halvtime mot Raufoss. Han er rutinert, og har spilt på et høyt nivå tidligere, sier Wettermark, og legger til:

Aktuell resten av sesongen

- Svein er aktuell for A-laget til Brumunddal resten av denne sesongen. Vi har flere spillere ute med skader, og Jo Bergundhaugen er borte. Vi er tynt besatt. Derfor var dette en bra løsning for oss, og Svein tilfører glød og entusiasme. Dette er ikke for moro skyld. Han har sittet på benken i andre kamper også, sier Dala-treneren.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00