HAMAR: Øyvind Melgalvis trente og spilte enkelte treningskamper for både Nybergsund og HamKam etter fjorårets sesong. Til nå har han ikke fått tilbud fra noen av klubbene, men Øyvind håper det snart vil komme til en avgjørelse på hvor han skal spille neste sesong.
I går kveld startet Brumunddal forberedelser til 2010-sesongen, og inntil videre trener 25-åringen med moderklubben.
Noen andre enn Dala, HamKam eller Sundet er ikke aktuelle for forrige sesongs Dala-kaptein.
HamKam ønsker Melgalvis
Da HA-sporten snakket med Vegard Skogheim i går ettermiddag, hadde han nettopp lagt igjen beskjed på telefonsvareren til Øyvind Melgalvis og bedt ham ringe tilbake. Skogheim ønsket nemlig å gjøre det klart for Dala-spilleren at HamKam fortsatt er interessert i at 25-åring skal få Briskeby som ny hjemmearena.
Venter på nytt styre.
- Vi er interessert, men har ikke myndighet til å forhandle og skrive kontrakt uten godkjennelse av styret. Det er ikke på plass før det ekstraordinære årsmøtet 11. januar, og vi håper alt er klart i midten av måneden, sier Vegard Skogheim.
Brumunddals trener Erik Wettermark bil gjerne ha en avklaring innen midten av måneden.
Håper på erstatter
- Da er det snart tre måneder til seriestart. Vi starter med kamper, og skal se på ulike roller i laget, sier Wettermark.
Han håper på å få erstattet kapteinen sin hvis han drar til Hamar. Det kan være med noen som allerede er på prøve - eller som kommer på prøvespill seinere.
- Eller både og, sier Wettermark.
I disse dager trener tre nykommere med Dala: Olav M Sveen, Lasse Løberg (HamKam) og Vegard Melgalvis (Moelven). I tillegg hospiterer noen spillere fra egen klubb.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.