HAMAR: Han er 1.90 høy og veier 90 kilo, Brumunddals nye kraftspiss, Michell Haidari.
Da Dala gikk på spissjakt, tok de kontakt med tidligere HamKam-spiller og snart Moelven-trener Glenn Ståhl.
- Guttorm Tysnes ringte meg og fortalte hva de var på jakt etter. Da hadde jeg ingen problemer med å gå god for eller å anbefale Michell for dem, sier Ståhl til HA-sporten.
Han er overbevist om at Dala har truffet med mannen som scoret ni mål på nivå tre i fjor.
- Under de fire årene jeg har hatt ham i Husqvarna, har jeg vært veldig tilfreds med utviklingen hans. Jeg er sikker på at dette er en spiller Brumunddal kommer til å få stor nytte av. Jeg vil faktisk bli veldig overrasket om det ikke blir sånn, sier Ståhl.
Ville skifte miljø
Svensken, som nå er ansatt som trener i Moelven, mener dette var bra for begge parter.
- For Dala er dette et meget, meget bra valg. Men jeg tror også at det vil være bra for Michell. Han er oppvokst i Husqvarna, og har vært der hele tiden. Da er det fort gjort å sovne litt inn. Nå får han nye lagkamerater, et nytt publikum som stiller og krav og nye omgivelser, som gjør at han tvinges til å levere på hver eneste trening og kamp. Han ville også bytte miljø selv.
- En ryddig klubb
Når han blir bedt om å beskrive den storvokste spissen, velger Ståhl å gjøre det på denne måten:
- Han er best feilvendt. En veldig bra targetman, som fungerer som oppspillspunkt. Han skal ikke ta løpene ut mot hjørneflaggene, men holde seg i midten. Der kan han binde opp to midtstoppere. Det skal bli spennende å følge ham, sier Ståhl.
- Jeg gleder meg til å spille for Brumunddal i 2011. Jeg vet at dette er en klubb som satser mye på å utvikle spillere. Jeg ser også fram til å være i en ryddig klubb med god kontroll utenfor banen, sier Haidari til Dalas nettsider.
I en uttalelse sier også Erik Wettermark at han tror Dala nå har fått tak i rett mann til spissrollen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.