Etter at Simen Haugen, Jesper Sørum Johansen og Sindre Bjerkli forlot Brumunddal tidligere denne sesongen har klubben lett etter forsterkninger. Overgangsvinduet åpnet i dag og Dala var ikke sene med å signere sin første spiller i dette vinduet.

Kontrakt ut sesongen

Svensk-gambiske Saihou Jagne er en 28 år gammel spiss, og har signert en kontrakt som strekker seg ut inneværende sesong.

- Dala har vært på utkikk etter en spiss foran høstsesongen. I dag ble det klart at Saihou Jagne spiller for klubben ut 2015. Dette er en spennende spiller innefor våre økonomiske rammer, sier sportslige leder, Hans Ødegård til klubbens egen hjemmeside.

Merittert spiller

Jagne startet sin karrière i  Finspångs AIK og ble derfra rekruttert til Väsby United i 2006 som da var samarbeidsklubb med AIK. Jagne scoret 24 mål og var toppscorer i 1. divisjon og ble deretter hentet av AIK.

AIK og en fortid i både Brommapojkarna og GIF Sundsvall i svensk toppfotball, samt i finsk toppserie for Mariehamn. I AIK ble det sju mål på 39 kamper fra 2008 til 2010.

I AIK ble han svensk mester, cupvinner og supercupvinner fra 2008 til 2010. På den tiden rakk han å spille 39 kamper og score sju mål.

I 2010 var han på prøvespill i Sandefjord, men det ble aldri noen overgang til eliteserieklubben.

Han har senere representert Brommapojkarna i Allsvenskan, IFK Mariehamn i den finske toppserien, AFC United og Kista Galaxy før han i fjor vår fikk 11 kamper for Birkebeineren i norsk 2. divisjon. Han scoret tre mål på elleve kamper for den norske klubben.

Resten av sesongen spilte han i 2. divisjonslaget Ånge IF i Sverige.

HA-sporten har ikke kommet i kontakt med Brumunddal-trener Kevin Knappen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.