Brumunddal
Det bekrefter sportslig leder Tom Søgård overfor HA-sporten.
- Et krav om endring fra flertallet i spillergruppa ble tiltrådt av styret. Det gjorde at vi nærmet oss slutten på en prosess, som hadde pågått over litt tid. Det er likevel viktig å understreke at det ikke var personen Kai Kristiansen vi var misfornøyd med, men resultatene laget under hans ledelse, hadde oppnådd etter 11 kamper. Tabellsituasjonen lyver ikke. Vi måtte foreta oss noe, Utover det har jeg ingen ytterligere kommentar, sier Tom Søgård.

Måtte gjøre noe

- Slik jeg ser det, måtte noe gjøres. Klubben kunne ikke fortsette med den beskjedne poengfangsten den har hatt til nå, sier den korsbåndskadde Dala-kapteinen Øyvind Melgalvis, som var den eneste av Dala-spillerne vi fikk i tale i går.
Øyvind Melgalvis har ikke oppfattet at det var noen ekstrem mistillit mot Kai Kristiansen, men at en endring av det ene eller andre slaget måtte gjøres.
- Det er som kjent lettere å kvitte seg med treneren enn hele spillergruppa på 20 mann, sier Øyvind Melgalvis.

Mer offensive

- Hva kan Erik Wettermark tilføre som ikke Kai Kristiansen nådde fram med i Brumunddal?
- Erik vil helt sikkert sørge for en litt mer offensiv stil på hjemmebane, i forhold til slik vi har spilt denne sesongen. Jeg vil nok anta at det blir større kreativ frihet under Wettermark enn det har vært under Kai Kristiansen. Det er å håpe at disse trekkene kan få tilbake humøret og gleden ved å spille fotball, sier Øyvind Melgalvis.
Melgalvis er også klar på at en endring måtte komme nå.

- Ikke fortapt

- Til tross for at vi ligger på bunnen av 2. divisjonsavdelingen vår, er vi ikke fortapt. Det er fortsatt mange poeng å spille om og vi er ikke håpløst langt etter resten av lagene i bunnen på tabellen. Får vi et par seirer på rad, vil alt med én gang se mye lysere ut. I så måte er seier i den neste kampen mot Lillehammer et must. Vi må ta poeng mot lagene rundt oss på tabellen om vi skal redde plassen til slutt.
- Bare Aleksander Melgalvis og Marius Holt er borte fra fjorårets lag, har det hatt noen betydning for sesongen så langt?
- Nei, det er nok heller at spillerne ikke har funnet igjen fjorårsformen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.