Brumunddal
- Det stemmer at vi har hatt et møte, sier Rune Pettersen som sitter i Dalas spillerutvalg.
- Vi ble enige om at alle måtte gå i seg sjøl, brette opp ermene og gjøre det vi kan for å hjelpe lagkameraten. Vi må begynne på treningene med enda mer intensitet og trøkk. I tillegg snakket vi om andre ting, som bli i garderoben, sier Pettersen.
- Har dere tillit til trenerne?
- Absolutt. Det handler om at vi spillere må ta et tak og gjøre en bedre jobb.
- Betyr det at dere ikke har gjort det til nå?
- Vi har i hvert fall ikke vært gode, og det bor mer kvalitet i laget enn vi har fått fram så langt, sier Pettersen, som er inne i sin fjerde sesong i Dala.

- Samme spillestilen

Han føler ikke at det er så stor forskjell på laget de to siste årene.
- Vi har nye trenere, men spillestilen er den samme, så det er ikke så lett å si hva forskjellen er.
Lagkaptein Øyvind Melgalvis hadde ikke anledning til å være med på mandagens møte, men heller ikke han mener Dala har et svakere lag på papiret i år enn i fjor. Også han synes det er vanskelig å si hva som har gått galt så langt, men mener at flere spillere ikke har toppformen inne.
- Det vil svinge på dette nivået, og nå handler det om å finne godfølelsen, mener Melgalvis.

- Alle må ta i et tak

Kai Kristiansen setter pris på at spillerne tar tak, men understreker samtidig at det er viktig å holde det på et fornuftig nivå.
- Dette må ikke gjøres større enn det er. Vi har vært nær seier i de fem første kampene, men opplevde at det ble håpløst etter pause mot Grorud. Det er ikke snakk om store feil og mangler. Det er detaljer vi må bli bedre på, og det er ikke grunnlag for noen revolusjon, men å gjøre det bedre enn det vi har gjort. Jeg er sikker på at denne gruppa vil prestere bedre, og sånn sett er jeg ikke bekymret, sier Kristiansen.
- Jeg synes det er bra at spillerne prater sammen, men det må bli mer enn det. Alle må ta i et tak ekstra - også vi i trenerapparatet. Jeg mener det vi har gjort og gjør, holder i 2. divisjon også i 2012. Jeg har steintro på det spillerne og vi i trenerapparatet gjør, sier treneren, som er sikker på at gruppa etter hvert vil prestere bedre enn det dagens tabellsituasjon tilsier.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00