HAMAR: HA-sporten var ringside da FC København slo ut Rosenborg av Champions League-kvalifiseringen i Parken i august. Og jeg skrev følgende: «FCK hadde faktisk hele åtte gode målsjanser i første omgang. Den de scoret på var kanskje den minst farlige i utgangspunktet. Men RBK var uoppmerksomme på Claudimirs lange innkast. Og Sølvi Ottesen fikk gå opp nesten upresset og heade ballen i mål etter 33 minutter.»
Men Claudimir er ikke den eneste som kaster lange innkast på FC København. William Qvist kaster nesten like lang.
- Jeg tror Claudimir på sitt lengste kan kaste midt foran mål eller på første stolpe. William kaster litt kortere, sier Solbakken.
Som understreker at dette ikke er noe de trener mye på.
- Vi tjener som regel mer på å sette i gang hurtig, men av og til tar vi lange kast fra den ene siden. Har vi god flyt bruker vi det ikke. Man må huske på at det kan komme kontringer imot på slike situasjoner også, sier Solbakken, som mener Brumunddal bør tenke på at de spiller på en utviklingsarena i 2. divisjon i forhold til hvor mye de vektlegger de lange innkastene.
- Men hvis de scorer åtte-ti mål på dette, er det jo veldig bra, legger han til.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.