Brumunddal - Eidsvold Turn 1-2 Christian Aarbogh Bjerke fryktet det verste etter dobbeltsmellen som førte til 0-1 og sykehussjekk. Heldigvis for Dala slipper målvakten operasjon.
BRUMUNDDAL: Etter 27 minutter fikk Dala-keeper Christian Aarbogh Bjerke regelrett juling i duellen der Prince Mambouana kriget inn 1-0-ledelse til Eidsvold Turn.
Bjerke ble liggende, og fikk behandling lenge etter at Daniel Bakken tok hans plass mellom stengene.
Han ble etter hvert fraktet til sykehuset i Hamar for grundig kontroll.
- Vi fryktet indre blødninger. Heldigvis var det ikke det. Både lever og milten ble sjekket grundig, og selv om unge mennesker ofte kan virke friske uten å være det, føler jeg meg ganske trygg på at jeg er frisk, sier Bjerke, som søndag dro hjem til Bærum for å slappe av med familien i noen dager.
- Jeg håper å kunne være i gang igjen med ball onsdag, og tror jeg kan spille igjen mot Ull/Kisa til helgen, sier Bjerke.
Han var rett og slett oppgitt over Dalas innsats i kampen som kunne gitt dem ei skikkelig luke ned til lagene på den nedre delen av tabellen.
- Alle var langt under pari. Det var ikke viljen det sto på, men evnen. Vi fortjente ikke bedre, sier Bjerke.
Anna-statistikken røk
Han får støtte av trener Erik Wettermark.
- Det var lite spill og Turn hadde kynismen og duellkraften vi manglet. Mange er litt for langt unna, og det er synd at vi ikke greide det sjøl når mange resultater går vår vei.
Han fikk god betaling for de taktiske grepene da laget jaktet utligning. Inn kom en frisk Marius Holt, og det ble lagt om til tre bak for å gjøre plass til superinnbytter Andreas Løseth Johansen, som ikke brukte mer enn tre minutter på å lage balanse.
- Det hadde vært ekstra artig med scoring om vi hadde tatt poeng, men dette ble kjedelig, sier Anna, som måtte se statistikken som tilsier at Dala aldri taper når han scorer som innbytter ryke.
Misset på åpent mål
For idet stadionuret bikket 90 spilte minutter, fikk Jon Erik Økland gå vel og lenge og banke ballen forbi Daniel Bakken.
- Det så passivt ut. Fra der jeg sto, så det ut som vi ikke turte å støte, sier Løseth Johansen.
Før det hadde blant annet Jim Sørum Johansen misset en stor sjanse.
Soleklart rødt kort
Dagens beste Dala-angrep ble avsluttet med stolpetreff.
- Det var vel åpent mål. For dårlig, ikke noe annet å si, sier Sørum Johansen, som mener han fikk for god tid til å tenke.
Mot slutten av kampen skulle målscorer Prince Mambouana hatt et soleklart rødt kort.
I en duell gikk Marius Holt unødvendig hardt inn, og fikk et fortjent gult kort. Men fargen på kortet etter sparket med knottene i låret på Holt fra en liggende Turn-stopper burde vært en annen en gul.
- Alt i alt helt greit at Eidsvold vant 2-1, sier Erik Wettermark.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00