Brumunddal
Etter de første 45 minuttene var det ikke store forskjellen mellom topp og bunn. Elverum fikk ikke til eget spill og sendte ni av ti pasninger ukontrollert opp mot en sjanseløs Jean Mendy. Men i andre omgang snudde alt. Derfor seiler Dala fortsatt mot nedrykk.

Snudde kampen

Brumunddal ledet 1-0 og hadde sjansen til å ta skalpen fra serielederen.
Dessverre for Dala gikk det ikke slik.
- Jeg følte at vi hadde bra kontroll etter førsteomgangen. Hva som skjer etter vilen, har jeg ikke noe godt svar på, sa en meget skuffet Erik Wettermark.
Elverums trener Kevin Knappen måtte gjøre noen grep i pausen. For det var lite som minnet om en topplag.
- Vi ble altfor smale. Vi måtte brette ut spillet, for vi spilte for mye rett fram. Det lykkes vi med. Da vi fikk to kjappe mål tidlig i andre omgang, følte jeg vi hadde god kontroll, sa Knappen.

Irritert på Elverum

Brumunddals trener Erik Wettermark likte ikke måten Elverum vant på.
- Jeg synes Elverum spiller dårlig fotball. Jeg føler vi styrer kampen de første 45 minuttene. Nok en gang preger målene vårt spill. Hadde vi blitt spilt ut, så er det greit å tape. Men vi taper kampen mot et lag som som bare slår langt, sa en irritert Wettermark.

Ikke overrasket

Elverums trener Kevin Knappen er ikke overrasket over at Brumunddal klager på Elverums spill.
- Brumunddal burde vært strålende fornøyd med av vi spilte dårlig i første omgang. Da ledet Brumunddal. At vi scorer fire mål på 29 minutter i andre omgang på bortebane, forteller det meste, sier Kevin Knappen.
- At Wettermark synes vi spiller kjedelig fotball, må jeg nesten le litt av. Skal Brumunddal ha noe som helst sjanse til å overleve i divisjonen, må nok Wettermark tenke på sitt eget lag. Ikke bli irritert på hvordan vi spiller. Vi har 26 poeng mer enn Dala. Tror ikke jeg sier så mye mer enn det jeg, sa Knappen.

Fungerte ikke

Etter strålende spill mot Nybergsund for en uke siden, var ikke Dala til å kjenne igjen. Borte var innsatsen, viljen til å vinne ball nummer en og to var også totalt fraværende.
Nedrykket kommer derfor stadig nærmere for Dala. Nå er det åtte poeng opp til trygg plass. Og fem kamper igjen å spille.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.