Brumunddal er to forskjellige lag på hjemme- og bortebane. Borte har de kun plukket tre poeng, mens hjemme på Sveum har blåbuksene plukket 13 av 18 mulige poeng før vårsesongens siste hjemmekamp.

gode på hjemmebane

Midstopper Håkon Aalmen mener Dala har gjort mye riktig på eget gress den siste tiden.

- Vi har skapt en god del sjanser på hjemmebane, men det er først den siste tiden vi har klart å omsette dem. Vi har fått et rykte på oss for å være lite skapende, men det synes jeg ikke er riktig, sier Aalmen.

Midtstopperen er glad for at Brumunddal har klart å holde nøkkelspillere friske og raske.

- Vi har som kjent mistet tre spillere og har ikke en stor stall for øyeblikket. Heldigvis har vi ikke hatt store skader på de viktigste spillerne. Det har vært avgjørende for oss, sier han.

tror på Ollé Ollé

Brumunddal-spiss Alain Junior Ollé Ollé har hatt en tøff vårsesong i Dala. Han begynte sesongen med fem kort på like mange kamper, før trenerteamet fikk roet han ned. Scoringene har uteblitt foreløpig, men ifølge Aalmen er kameruneren på god vei.

- Ollé Ollé har sett veldig bra ut på trening i det siste. Han har også vært mye bedre i de siste kampene. Han er fysisk tøff å spille mot, og snart vil han begynne å få de scoringene alle snakker om. Jeg tror han scorer to mål mot Stjørdals-blink, sier Aalmen, som ikke er med på at Dala mangler offensivt mønster i angrep.

- Jeg synes vi har et ålreit mønster i spillet vårt. Franck (Semou) kommer ofte dypt, henter ballen og vrir ut på sidene. Derifra prøver vi å komme til så mange innlegg og farligheter som vi klarer, forteller han optimistisk.

vil slå Kamma

Aalmen, som er samboer med HamKam-spillerne Kristoffer Hagen og Fredrik Sjølstad, forteller om en jevn divisjon, men med en soleklar ener.

- Vi ønsker å komme så høyt som mulig på tabellen. Serien er veldig jevn, men med et klart topplag. Kongsvinger er definitivt best, sier Aalmen, som gleder seg til å spille mot gamlelaget igjen.

- Drømmen er å slå Kamma på Briskeby. Det er også et mål å komme over dem på tabellen, smiler Hamar-gutten.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.