-Det er vanskelig å spå hvordan kampen vil bli, men jeg tror det vil bli en jevn affære. Nardo er et solid lag som har vært gode i vinter, men det har gått litt trått for dem i seriestarten.

Nardo plukket sitt første poeng for sesongen i forrige kamp, da de spilte 1–1 på hjemmebane mot Elverum. Før det hadde de gått på to tap.

Knappen kan melde at Sindre Bjerkeli fikk seg en kraftig lårhøne på trening denne uka, og at han ikke kommer til å bli frisk til kampen i dag. Noen gledelige nyheter har han også, fordi Christoffer Heier Solbakken er spilleklar igjen. Fra før har Dala forsvarsspiller Anders Ludvigsen og keeper Christian Aarbogh Bjerke ute med skade.

Brumunddal-treneren sier at de vil prøve å ta tak i kampen, og sette press på Nardo. Han innrømmer også at det har lugget litt for Dala hittil i sesongen, men at han håper det vil løsne på Sveum lørdag.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.