(Elverum - Brumunddal 1-1)

Brumunddal trengte kun ett poeng for å sikre plassen i 2. divisjon.  Men etter å ha spilt en solid bortekamp mot opprykksfavoriten, kan Brumunddølene endelig senke skuldrene. 

Det var en fornøyd og blid Stein Rune Solbakken som snakket med HA-sporten etter kampen.

- Jeg synes vi gjør en utrolig god kamp. Vi kunne ha punktert kampen allerede etter ti minutter, sier Brumunddal-treneren med et glimt i øyet, og fortsetter: 

- Vi var godt forberedt på hvordan Elverum liker å spille. De liker å trille ball rundt motstanderen fra 35 meter og inn, men det klarte vi å nekte dem. I første omgang hadde de knapt nok en sjanse, men vi blir slitne i andre omgang og da begynner de å vinne dueller i langt større grad, avslutter Stein Rune Solbakken. 

Dala tok elverum på senga

Brumunddal tok tidlig grep om kampen og satte Elverum under hardt trykk.

Allerede etter fem minutter kom scoringen. En god corner fra Andreas Hovemoen ble slått inn i feltet. Ballen gikk frem og tilbake uten at noen Elverum-forsvarere klarte å få ballen unna. Til slutt havnet ballen hos formspiller Jonatan Helmersen som banket ballen inn fra kort hold. 

Ti minutter senere var Brumunddal frempå igjen. En god corner ble slått inn i feltet, og der ventet Rune Pettersen hele alene. Han headet hardt mot mål, men kula gikk i stolpen

Elverum hadde en stor sjanse på tampen av omgangen, men Christian Bjerke reddet Brumunddal med et tigersprang. 

gjestene ble slitne

Det var et heltent Elverum-lag som kom ut til den andre omgangen. Allerede etter ti minutter hadde hjemmelaget skapt tre store målsjanser. 

Brumunddal kjempet seg inn i kampen, og skapte etter hvert noen muligheter på dødball. Nærmest var Øystein Kvello da han fikk gå opp upresset og heade fra fem meter, men dessverre for den tidligere Lillehammer-spilleren, gikk kula i nettvegen. 

Etter halvspilt andre omgang kom scoringen. Izuchukwu Emeh ble felt av Jonatan Helmersen inne i boksen, og dommeren hadde ingen andre valg enn å blåse straffe. Den satte Mbye sikkert forbi Christian Bjerke, og Elverum fikk igjen troen på seier. 

Kampen fortsatte med et lite Elverum-overtak, men gutta i blått og hvitt forsvarte boksen sin i stor stil.


Brumunddal stiller følgende lag (4-3-3): Christian Aarbogh Bjerke - Anders Ludvigsen, Østein Kvello, Rune Pettersen, Jesper Sørum Johansen - Fredrik Haave Andersen, Olav Muhlbradt Sveen, Andreas Hovemoen - Jonatan Helmersen, Pablo Rodriguez Aracil, Vegard Ruud. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.