Han har scoret sju mål på sju kamper og føler seg ikke helt i toppform ennå. Den svensk-gambiske 28-åringen ønsker å utrette enda mer i Dala-trøya og liker godt den utviklingen laget har hatt i høstsesongen.

målmaskin

Brumunddal slet med å finne nettmaska og toppformen i vårsesongen. Knappen jobbet derfor hardt med å skaffe forsterkninger til høstsesongen.

– Jeg hadde flere spillere i kikkerten, men jeg kjenner agenten til Jagne og vet at han er til å stole på. Han anbefalte meg å ta en titt på Jagne, og etter et raskt søk på internett, fant jeg ut at han var akkurat den spilleren jeg ønsket meg, forteller Knappen.

Brumunddal spilte sin sjette kamp på rad uten tap mot Førde. Allerede etter 12 minutter fant Jagne nettmaska etter et gjennomspill. Han satte ballen sikkert i det lengste hjørnet og sikret Dala en god start i Førde.

– Jagne er utrolig viktig for oss. Han er en typisk målscorer og går foran på alle mulige måter. I tillegg til å score mål, er han dedikert, lojal og ekstremt sulten. Han er spilleren jeg drømte om i sommer, sier Knappen.

Mot Førde kunne 28-åringen notert seg for minst ett mål til. I tillegg hadde han den målgivende pasningen til Güven da han scoret rett før slutt.

gode bytter og dramatikk

Jagne selv stortrives i Brumunddal.

– Jeg var i uenighet med min forrige klubb Ånge IF og ville vekk. Da jeg hørte om Brumunddal og fikk prøve meg på Sveum, var jeg ikke tvil. Jeg likte meg med en gang. I tillegg føler jeg selv at jeg har utviklet meg i klubben, sammen med mine lagkamerater. Vi har hatt en god høstsesong og jeg ser ikke bort ifra at vi kan kjempe om andreplassen i serien, sier den hurtige spissen.

Brumunddal gjennomførte en solid kamp mot Førde. Etter hvilen var kampen preget av dramatikk og rokkeringer på laget. Like etter at Førde reduserte, røk Dardan Rexhaj og Førdes Tor Are Molskred i tottene på hverandre etter en duell på midten. Dommeren viste begge av banen etter heftig knuffing.

– Det var en korrekt avgjørelse av dommeren og dette var en unødvendig situasjon vi må lære av til senere. Etter hvilen byttet jeg ut Torgeir Strand Osmo på grunn av gult kort og Håkon Aalmen fikk en smell i hodet. Disse ble erstattet av offensive Gulbetin Güven og Vegard Ruud. Christoffer Heier Solbakken og Franck Semou utgjorde dermed en stopper- og en backplass. Vi ble faktisk bedre av det, sier Knappen.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00