Brumunddal overbeviste ingen mot Tynset sist, bortsett fra et lite kvarter i første omgang, hvor blåbuksene rullet over gjestene fra Østerdalen.Tre mål fra Jonathan Helmersen førte alikevel til at blåbuksene dro i land seieren mot divisjonskollegaen.I formiddag venter Nybergsund på Sveum, til et skikkelig Hedmarks-derby, og siste test før seriestart mot Elverum 9.april.Nybergsund kommer fra tap 3-1 mot nevnte Elverum, og spilte før det uavgjort mot svenske GAIS.

spillere ut, og inn

Det er mye fokus på det utenomsportslige i Brumunddal om dagen, og svenske Peter Westberg har forlatt klubben fordi han ikke fikk lønn.

I tillegg ble det i går klart at engelskmennene Bobby Vaughan og Nathan Okoye ikke blir klare for Dala.

Samtidig var klubben raske i avtrekkeren, og fikk i går Dardan Rexhaj på plass som en erstatter for Peter Westberg.


Avspark på Sveum er klokken 13:00. HA oppdaterer saken.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.