I dag annonserte Sindre Bjerkli at han gir seg i Brumunddal. Follebu-gutten trives i miljøet, men sier at han trenger å komme hjem for å få klarhet rundt skolevalg og videre fotballkarrière. 

- Det er ikke noe dramatikk rundt avgjørelsen min. Jeg har trivdes veldig godt i Brumunddal, men samtidig føler jeg dette er en viktig avgjørelse for meg. Nå trenger jeg å komme hjem for å tenke litt på hva jeg skal gjøre videre, sier Bjerkli. 

Nå skal han spille resten av sesongen i Faaberg i 3. divisjon.

- Valget sto mellom Faaberg og Lillehammer, men til slutt falt valget på Faaberg. Jeg synes de har mye spennende på gang, sier 20-åringen. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.